שאלה לגבי צריכת תרופה לא במסגרת קבועה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/02/2018 | 06:56 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 21 לפני 3 חודשים קיבלתי התקף אפילפטי ראשון בחיי לאחר חודש קיבלתי התקף נוסף ואחד נוסף לאחר חודש וחצי, הלכתי להתייעצות עם רופא מומחה שקבע שיש לי אופציה אחת והיא נטילת 3 כדורי אפונטין ביום למשך שנתיים בתקווה שלא אקבל עוד התקפים. למרות ההמלצה של הפרופסור קשה לי להתחייב לשנתיים ואני עדיין לא ממש קיבלתי את זה שאני חולה אפילפסיה וחושב שזה קשור לגורמים חיצוניים ולתקופה האחרונה בחיי, החלטתי לנסות לשנות את הדרך שאני חי ולקוות שלא אקבל עוד התקף במידה וכן אחשוב שוב על נטילת התרופה. אני כאן בישביל שתי דברים שלא קיבלתי אליהם תשובות מהרופא שלי. אחד, האם יש דברים שאני יכול לעשות בישביל להפחית את הסיכוי לקבל התקפים? שתיים, הבנתי מהרופא שאם אני מתחיל לקחת את התרופה אסור להפסיק באמצע ואפילו מסוכן וקראתי שאחת התרופות המטפלות באפילפסיה זה קלונקס ואני ממש מאמין שההתקפים נגרמים עקב לחץ בחיי השאלה שלי אם בזמני לחץ זה בסדר לקחת כדור הרגעה לא באופן קבוע כמו שאמר הרופא. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים!❤️

למען הסר ספק: קיימת תופעה של מוות פתאומי של חולי אפילפסיה. גברים, רווקים, שאינם לוקחים את תרופותיהם הם בקבוצת סכון מיוחדת שזה יקרה להם. עליך לנהוג בדיוק כפי שהנחה אותך רופאך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים