סינדרום סרוטונין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/01/2018 | 22:43 | מאת: חן

לפני כ- 4 וחצי נטלתי סם מסוג MDMA. זהו סם שהוא אגוניסט לסרוטונין. נטלתי כמות רבה יחסית מהסם (בשוגג) ולאחריה חוויתי מה שמתואר בספרות כסינדרום סרוטונין. חרדה עזה, מצבי רוח משתנים, טיקים קטנים בידיים, הזעה וכו'. במהלך 4 השנים האחרונות המצב שלי התייצב בהדרגה, וכעת הצטמצם לכאבי ראש דמויי ממגרנה, חרדה לעתים, קשיי ריכוז, ואודם בעיניים. ברצוני לדעת כמה זמן (ואם בכלל) יקח למוח שלי להתאושש מהטראומה שגרמתי לו? והאם ניתן להאיץ תהליך זה באיזשהי דרך? תודה רבה

לחן שלום רב, כדאי לך לעבור הערכה עכשוית של מצבך הנוכחי, כדי לעמוד על גורמיו. אינני בטוח מה ממנו נובע ישירות מנטילה חד פעמית של MDMA לפני 4 שנים, ומה קשור לתהליכים בהווה. על כן פני לרופא המשפחה, ומשם ליעוץ בהתאם להכוונתו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים