חולשה בידיים וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/01/2018 | 10:48 | מאת: נטלי

היי. מזה כמה חודשים יש לי חולשה בידיים וקושי להרים דברים כבדים. בנטסף מרגיש לי כאבים בשרירי הידיים עד כדי רעידות לפעמים בהרמת דברים קלים כמו כפית . בצעתי בדיקות דם. הכל היה תקין מלבד בדיקת קריטנין שהראתה תוצאה של 0.49. מתחת לנורמה המתחילה ב 0.51. האם יש לי ממה לחשוש ? האם זה מעיד על מחלת שרירים מסוכנת ? הופנתי לבדיקת emg האם יש עוד בדיקות שעליי לעשות

לנטלי שלום רב, לרוב עדיף להגיע לאבחנה של תסמינים חדשים כגון חולשה בזריזות. אם התסמינים מגבילים את תפקודך, או הולכים ומחמירים -- סביר שתפני להערכה נוירולוגית דחופה עדכנית במסגרת חדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי, כדי שתהיה החלטה מפורשת לגבי משך הזמן הסביר להשלמת הברור, או לחליפין יוחלט להשלימו באשפוז. מעבר לכך -- יעוץ פרטני מחייב בדיקה ואינו יכול להעשות בהתכתבות אלקטרונית. ראי הפוסט שלי מיום 14 לחודש. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים