רגישות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/12/2017 | 18:52 | מאת: גלעד

שלום אני בן 46. לפני 3 שנים בעקבות זיהום בשיגלה בבטן ירדתי בחדות במשקל. מאז נשארה רגישות מסוימת. הועלתה באחרונה השערה שאולי יש גם קרוהן ומחכה לבדיקת קפסולה אנדוסקופית לאבחון הנושא. בזמן הזה ירדתי במשקל מ 60 קג ל 50 קג על גובה 1.79 והתזונה שלי דלה ולא טובה. ספירת דם תקינה כימיה תקינה. מזה כ 2-3 חודשים אני מרגיש רגישות עזה לריחות. למשל הבת שלי יכולה לשים בושם בכמות קטנה בחדר אחר בבית ואני מריח את זה בחוזקה בזמן שאף אחד אחר לא מריח. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה עלול להיות סימן חלילה לגידול במוח או לפרקינסון? נדרש בירור כלשהוא? תודה רבה

לגלעד שלום, פנה לבדיקת נוירולוג. ראה:" יעוץ פרטני מחייב בדיקה אוינו יכול להעשות בהתכבתות." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים