תחושה של חום ביד ללא כאב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/12/2017 | 08:41 | מאת: אתי

שלום רב, מזה כיומיים יש לי תחושה של חום שבא והולך בנקודה מסויימת בכף יד ללא כאב. מה זה יכול להיות?

לקוראי האתר שלום רב, בהופעת תסמינים נוירולוגיים חדשים -- אין טעם להכנס לספקולציות של "מה זה יכול להיות," אלא לפעול באופן מכוון מטרה. אם הם מופיעים פתאום יש לחשוב על אפשרות של שבץ ולפנות מידית לחדר מיון הקרוב. F -- שנוי בפעולת הפנים A -- שנוי בפעולת היד (וגם הרגל) S -- שנוי בדבור T -- הזמן הוא המוח: time is brain -- חייג למד"א והגע לחדר מיון. לרוב תסמינים קלים אינם סימן למחלות קשות, אבל גם מחלות קשות מתחילות לא פעם בתסמינים קלים. גם תסמינים קלים שמופיעים בהדרגה, או באים וחולפים, מחייבים בירור. לכן צריך ללכת להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים