מוקדים בחומר הלבן......

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/11/2017 | 19:22 | מאת: איתי

שלום רב, שמי גיתי בן 29, אסטמתי, חולה באי ספיקה לבבית בינונית ואי צניחת מסתם מיטרלי. לאחרונה, בשל טינטון באוזן שמאל פניתי לבדיקת mri. מבין התוצאות נרשם "הצפים מוקדים זעירים של הארכת זמני הרפיה בסדרות flair/t2 בחומר הלבן בגובה הצנטרום סמיאובלה משני הצדדים. כמו כן הבלטת מרווחים פריווסקולרים. אשמח לפירוש האבחנה? האם מצריך טיפול? שימוש באספירין כפי שנאמר לי מאחד הרופאים בקהילה? בהתייחס למחלות הכרוניות שציינתי.(לב, אסטמה)

לאיתי שלום רב, פרוש בדיקה צריך להעשות על ידי מי שהזמינה ובדק את האדם בו מדובר, ובהתיחס לסיבת הבדיקה ומחלותיו. ראה גם "יעוץ פרטני מחייב בדיקה..." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים