טופיתרים למיגרנה ושילוב עם תרופה אחרת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/11/2017 | 22:12 | מאת: Helenalev

שלום רב, השבוע רשם לי הנוירולוג מרשם לטופיתרים למניעת התקפי מיגרנה. בחודש ראשון מינון 25 מ"ג ולאחר מכן לעלות ל-50 מ"ג. בכוונתי לטוס בעוד חודש לחו"ל והטיסה ארוכה. בשל פחד טיסות אני זקוקה לכדור שינה אך גם לכדור הרגעה לטיסות הקצרות יותר. שאלתי: האם אפשר לקחת כל כדור שינה והרגעה כך שיתאים לטופיתרים? אם לא על איזו כדור שינה והרגעה תמליץ? תודה מראש על תשובתך, הלנה

הלנה שלום רב, התרופה בה מדובר היא Topiramate. את צריכה להתיעץ עם הנוירולוג או עם רופא המשפחה. אינני יכול לתת המלצה רפואית ללא בדיקה. ראי גם "יעוץ פרטני מחייב בדיקה.." מיום 20.10.2017. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים