עייפות וחוסר שינה כחצי שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/11/2017 | 10:27 | מאת: חסוי

שלום, כבר כחצי שנה שאני לא מרגיש טוב. הבעיה המרכזית היא שאני בקושי ישן בלילה. מרגיש חצי ער בלילה, רגל קופצת, פה יבש. בחודשים האחרונים יש לי פצעים בפה, ובכל הגוף. ירדתי במשקל. כשאני מתאמן בקטנה אני תפוס יותר משבוע. התחיל לצמוח לי שיער לבן. כל אלה דברים שלא היו לי לפני חצי שנה. הלכתי למספר רופאים ששלחו אותי להרבה בדיקות דם ובדיקות גסטרו כאשר התשובות שחוזרות תקינות. רציתי לשאול לחוות דעת כאן. האם ידוע מחלות שמחלישות את המערכת החיסונית עם סימפטומים דומים למה שהצגתי? אולי מחלות אוטואימוניות או גידולים? ואילו בדיקות אפשר לעשות כדי לגלות אותן? מעבדת שינה תעזור? תודה.

לחסוי שלום -- אלה שאלות לרופא פנימי מנוסה. ראה גם "יעוץ פרטני מחייב בדיקה.." מיום 20.10.2017. אין אפשרות לעסוק באבחון בהתכתבות, ובמקרה שלך לא ברור כלל שנוירולוג הוא מי שצריך ליעץ. בקש הפניה לרופא פנימי מנוסה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים