היי ד"ר אני שירן בת 29

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/10/2017 | 22:02 | מאת: שירן

כבר תקופה שאני סובלת מסחרחורות לא רגילות. כמו בתוך אונייה שטה או במעלית תחושת ריחוף בראש. זה מתגבר בתוך מקומות עם הרבה רעש ואנשים ובמיטה אני לא יכולה לשכב במישור רק עם כרית להגבה וחצי ישיבה. אין לי כאבי אזניים וגם הייתי אצל אף אוזן גרוןששלל משהו מאזניים. רק אמר שזה אולי מחדרה שגורם לחוסר משקל. אני לא בדיכאון או חרדה . זה מפריע לי מאד ויש לי נוירולוג רק בעוד חצי שנה בערך. כל בדיקות הדם ויטמנים בסגר ברזל בסדר אני בריאה בדרך כלל ורק זה מציק לי. מקווה שתוכל לעזור לי.

היי שירן, לא נשמע סביר לחכות חצי שנה לבדיקת נוירולוג. בקשי להקדים לך את התור. לחליפין - פני באופן פרטי, ושלחי החשבון לנציב פניות הצבור בקופה. אינני ערב לקבלת הפנים לה תזכי, או לכך שתקבלי החזר, אך להמתין חצי שנה לתור לא נשמע סביר. אם תהיה החמרה במצבך בעודך ממתינה לתור -- פני לחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים