הפרעת קשב ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/09/2017 | 17:25 | מאת: דולב

שלום, יש לי הפרעת קשב ואני לא סובל היטב את הקונצרטה והריטלין שנרשמו לי. באינטרנט נמכרים באופן חוקי תוספי מזון של טירוזין וכן L-DOPA שלא במרשם - האם ישנו הגיון (והאם בנטילה המינונים מקובלים הדבר בטוח) בנטילת של השילוב הנ"ל לפני בחינה (או סתם בתחילת יום) כתחליף לתרופות? לפי מה שקראתי השניים משמשים כפרקורסורים העיקריים של דופאמין. תודה דולב

לדולב שלום, פנה בשאלה זאת לרופאיך. ישנם תחליפים במרשם לקונצרטה ולריטאלין, אם אינך מסתדר איתן. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים