סיבות לכאבי ראש ומיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/09/2017 | 00:26 | מאת: שני

שלום רב. בת 28. יש לי לעיתים קרובות כאבים בראש בד"כ ברקה ימנית ולפעמים בשמאלית (סוג של מיגרנה קלה עד בינונית) וכאב ראש אחורי בצד שמאל בצורה של פעימות. הכאבים לא נוראים אך עדיין מפריעים. בנוסף במצב רגיל כאין כאבי ראש יש מידי פעם תחושת של שריפה וזרמים במקומות שונים בראש ותחושת כבדות של הראש כאילו הראש כמו "כדור באולינג" כבד. אני די היפוכונדרית בכל הקשור לנזקי הקרינה וההשפעה של הטכנולוגיה המודרנית על הבריאות . אז השאלה שלי: 1.האם יש קשר ומה הסיכוי שתופעות אלה באופן כללי מעידים על גידול בראש? 2. לפני שנתיים עשיתי c t ראש והיה תקין. אני די בטוחה שעדיין הכל בסדר, אבל בכל מקרה האם זה נכון שתוך שנתיים נדיר שיתפתח משהו בעייתי כמו גוש/גידול בראש? תודה רבה.

לשני שלום רב, אם כאבי הראש תכופים, כדאי שתחדשי, או תיצרי, קשר עם נוירולוג כדי למצוא דרך להקל על המצב. במסגרת זאת תוכלי לקבל הערכה, המסתמכת על שיחה ובדיקת רופא, אם יש לך סיבה לחשוש מהופעת גידול בשנתיים האחרונות. הביאי אתך דיסק עם דימות ה- CT לבדיקה, כי רבים מאינו רוצים לראות הדימות במו עינינו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים