כאב נוירופתי ברגל קשה מנשוא

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/08/2017 | 20:18 | מאת: דנה

הרופא אמר שגוש של הציסטה הענקית שהייתה לי לחצה על העצב בכף רגל ונגרם נזק לעצב. ושלעצב יש זיכרון ושיש לי עכשיו פגיעה עיצבית. איך זה יכול להיות שלמרות שאין ציסטה עכשיו יש לי לחץ על העצב ועיקצוצים ודקירות וזרמים? האם העצבים החולים לא יכולים להשתקם? מה זה "זיכרון" לעצב? יש לי כאבים עיצביים קשים מנשוא . מדוע עכשיו הכאבים העיצביים רק מחמירים ואין הקלה? מדוע עכשיו יש כאבים עיצביים קשים מנשוא כשאין ציסטה יותר שלוחצת על העצבים?

לדנה שלום, פני עם שאלותייך אל רופאייך, כולל מי שטפל בציסטה. לחליפין -- אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

27/08/2017 | 07:53 | מאת: דנה

האם ההליכה המאומצת שעשיתי אתמול הרסה את ההבראה של העצב? כי אתמול בבוקר קמתי עם פחות כאבים - ורק עשיתי הליכה אתמול בבוקר ואימצתי את הרגל אז כשחזרתי הבייתה מתתי מכאבי תופת - דקירות וזרמים ועיקצוצים ולחץ חזק על הרגל בלתי נסבל. לקחתי אופטלגין כל שעה וקלונקס. ועד עכשיו הכאבי תופת והזרמים כאב עיצבי זה הכאב הכי נורא ואיום בעולם! איך אני אתן למקום להבריא? מה עלי לעשות כדי שהמקום יבריא?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים