סחרחורת וכאבי ראש עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/08/2017 | 02:32 | מאת: יסמיןן

שלום וסליחה שזה קצת ארוך אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי כי אני מאוד מיואשת ואובדת עצות אני בת 40 לפני כשנה וחצי חלה לי ירידת שמיעה פתאומית באוזן שמאל שלא יחסתי חשיבות לאחר חצי שנה בערך התחלתי להרגיש חוסר שווי משקל וסחרחורת עשיתי צילומי סי טי אמראי ובדיקות אף אוזן גרון היה תקין ונעלם לאחר שלושה חודשים וחזר שוב לאחר חצי שנה שוב חוסר יציבות אך הפעם בדרגה יותר קשה ציפצוף חזק ולחץ באוזן והתפתח גם כמו התקף באמצע שינה של סחרחורת חזקה שאי אפשר להרים את הראש ולא להזיז אפילו ס"מ עד שמתאוששת לאט לאט בערך שעה והתחיל שוב להיות בדרגות חמורות יותר גם ההתקף בשעות היום ולפעמים פעמיים ביום מרגישה נתפס הראש קשה להזיז וסחרחורת איומה כאילו מעורפלת לא סיבובית קרה רק פעמיים סחרחורת סיבובית והתווסף הקאות לאחר ההתקף וכמובן כמה שעות של סחרחורת וכאב ראש שלא עוברים אני מטופלת אצל אף אוזן גרון שחשד שיש לי מחלת מנייר ונתן לי תרופות אורמוקס שלא עוזרים והפנה אותי לבית חולים לקבלת זריקות באוזן הרופא בבית חולים סירב לתת לי כי טוען שלא משוכנע במאה אחוז שזאת מחלת המנייר ושוב חזרתי לאחר חודש ושוב לא משוכנע ושלח אותי למחלקת כאב ראש נורולגיה רק פשוט התורים לעוד שנה בערך ואני סובלת מאודדד לא מתפקדת לא יוצאת מהבית יש לי ילדים קטנים מפחדת להיות לבד תמיד הוריי איתי וגם שאני יושנת אם מתהפכת לכיוון האוזן הכואבת ישר תוקפת אותי הסחרחורת שאלתי היא האם יש מצב שמה שאני עוברת זה סוג של מיגרנה שכולל זמזום באוזן וסחרחורת והקאות ואני כבר מעל 3 חודשים במצב הקשה הייתי אצל נורולוגית שטוענת שאין מיגרנה מסוג כזה הלכתי לעוד נורולוג שטוען שיש כזה דבר ונתן לי תרופה בשם סטונרון שכמובן לא עוזרת בבקשה אם אפשר עזרה או הכוונה מאוד קשה לי תודה רבה

לפוני המדור וקוראיו, ראיתם אותי נותן תשובה זאת מדי פעם. ודאי רציתם לדעת מדוע. ובכן, יש הבדל בין מסירת מידע כללי לבין עסוק ברפואה. יעוץ פרטני הוא עסוק ברפואה. עסוק ברפואה, כדי שיעמוד בנורמות המקובלות, מחייב יעוץ פנים אל פנים, כולל ראיון ובדיקה. עסוק ברפואה, שלא בהתאם לנורמות המקובלות, מסכן את הפונה, כי מקבל שרות רפואי נחות. למותר לציין -- אני אינני רשאי להעניק שרות רפואי ברמה שהיא מתחת למקובלת. על כן כל המעוניין ביעוץ פרטני מומלץ שיפנה אל רופאיו, כולל נוירולוג במסגרת הציבורית. אם רוצה ביעוץ פרטני ממני -- אשמח להעניקו במרפאתי 077-777-9222. המדור יכול לספק מידע כללי, יכול להפנות למקורות מידע, ולעתים לתת הסברים "על קצה המזלג" אם יש להם (בעיני) ערך מוסף על מה שניתן לדלות מן הרשת. בברכת בריאות, כרמל ערמון תוספת: ליסמין שלום, את מתארת מצב מורכב מאד, שלא נפתר על ידי מספר רופאים שראו אותך. אין זה מתקבל על הדעת שאוכל לגבש עמדה, תוך הכרעה בין חוות דעת שונות, מקריאת הדברים בלבד. האופציות הן יעוץ נוירולוגי נוסף, יעוץ אא"ג נוסף או שניהם גם יחד. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים