איבוד ראייה פתאומי למשך 3 שעות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/08/2017 | 17:27 | מאת: יהונתן

שלום רב! ביום שישי האחרון בערב אישתי לפתע הרגישה כמו זרם בתוך הראש ומיד לאחר מכן לא ראתה כלום. נסענו מיד לבית החולים ובסדרת בדיקות שכללו בדיקת עיניים מדדים וצילום ct הכל יצא תקין. לאחר כ3 שעות הראייה התחילה לחזור. חשוב לציין שהתופעה חזרה גם ביום למחרת באותה השעה אשמח לדעת מה זה יכול להיות? תודה!

07/08/2017 | 19:33 | מאת: מיכאל

יש מחלה אוטואימונית שמתחילה מכאבים ברקות, מתרחשת אצל אנשים מעל גיל 60..אבא של חברה איבד לגמרי את הראיה..היו לו כאבי ראש וכו' כל הבדיקות היו תקינות..לא זוכר את שם המחלה אבל יכלו להציל את הראיה אם היו נותנים הרבה סטרואידים... שווה לבדוק את העניין הזה..

ליהונתן שלום, אין זה בטוח לענות על שאלות מסוג "ממה זה יכול להיות" ראה הסבר מיום 27.7.2017. פנה שנית לחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים