בירור תוצאות mri מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/08/2017 | 08:24 | מאת: סמאח

שלום לפני כשבועיים בעלי עבר אירוע מוחי הנירולוג הפנה אותו לmri מוח התוצאות של ה mri : מוקדי אות חריג מולטי פוקאלים לינארים בעיקר בחומר הלבן של קורונה רדיאטה וצנטרום סמיאובלה פרונטלי משני הצדדים ובקפסולה החיצונית דו צדדי חלקם קרוב לוודאי אזורים פרי וסקולרים מורחבים לא ניתן לשלול שחלק מהמוקדים הינם על רקע מיקרואנגיופתיה הנוירולוג המטפל בחו"ל לכן אשמח מאד לקבל הסבר לתוצאות והמלצתך תודה רבה והמשך יום נפלא

לסמאח שלום, אינני יכול להיות ממלא מקומו של הנוירולוג המטפל. פענוח בדיקה חייב להתבצע בהקשר הקליני של המטופל בו בוצעה. אני חייב לראות את החולה ואת התמונות של ה-MRI כדי להחליט כיצד לפרשו. ראי גם: יעוץ פרטני מחייב בדיקה, מיום 27.7.2017. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים