פסיקולציות וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/07/2017 | 13:09 | מאת: פליקס

שלום רב הנני בן 33. בריא בדרך כלל. לפני כשנה פחות או יותר שמתי לב לכך שאם אני עושה משהו עם היד, כף היד מתעייפת. לדוגמה מנגב את האוטו או מקליט הודעה ארוכה בוואטסאפ אז אני מחליף ידיים כימרגיש מין כאב או עייפות של השרירים. לא יודע מה זה בדיוק חולשת שרירים ולכן אקרא לזה התעייפות של היד. ברור לי שאני לא בן 20 כבר אך עדיין זה מפחיד. בנוסף גם כאבים בכפות הרגליים במיוחד בבוקר שעוברות עם הזמן. יש לציין אני רץ למרחקים מדי פעם.5-6 קילומטר אף לא מתמיד. בנוסף מתאמן אף גל לא מתמיד יכול להתאמן חודשים ויכול להפסיק גם לחודשים. לא כל כך ייחסתי לזה חשיבות אך ראיתי בזה משהו שמפריע. מדי פעם יש גם פסיקולציות אך זה נדיר ועובר מהר בדרך כלל. לאחרונה עברתי הרבה מצבי לחץ וסטרס ואני היפוכונדר עוד מילדות. נעזרתי בתקופה האחרונה בקלונקס לסירוגין. לםני שלושה ימים התחילו פסיקולציות באצבע ביד שמאל. לכמה שניות ונעלם. אבל אך פעם לא היה כל כך הרבה זמן. כמובן שאני היפוכונדר והתחלתי לקדר את זה עם מחלת הals. אפשר לדעת מה התסמינים, מה זה היחלשות שאירים?. לדוגמה אתמול עשיתי אימון לפמרות שהיו פסיקולציות ולא הרגשתי קושי להתאמן. אין בעיה גם לכפתר חולצה ולהחזיק עת. אני גם סטודנט ועשיתי שלושה מבחנים החודש וכתבתי ללא כל בעיה. ללא הפסיקולציות לא הייתי מייחס חשיבות לזה. פשוט כן יש כאבי שרירים לרוב בכף הרגל. על זה שאלתי את הרופאת משפחה היא אמרה כנראה קשור לספורט. ההוספה של הפסיקולציות מפחידהם אותי מאוד. תור לרופא משפחה רק בעוד שבועיים ואני מת מפחד. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה

לפליקס שלום, אין צורך "למות מפחד." כדאי להקדים את התור לרופאת המשפחה, כדי לקצר את משך הזמן בין הופעת הבעיה לבין בדיקת הרופאה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים