Ivig ושינויים בספירת הדם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/07/2017 | 18:33 | מאת: טל

שלום. נוטלת ivig בגלל נוירופתיה (5 ימים כל חודש). השבוע התחלתי את הטיפול ועשו לי בדיקת דם ופתאום הwbc והלימפוציטים מתחת לנורמה. בנוסף הנויטרופילים גבוהים. רציתי לדעת האם זה משהו שאתה נתקל בו במטופלי ivig או שעליי לעשות בירור? לפי הבנתי זו לא תרופה מדכאת חיסון ולכן זה לא אמור להיות.

לטל שלום, IVIG הוא טיפול מדכא חיסון. לגבי ממצאי בדיקת הדם שלך -- פני לרופאייך. אם לא קרה בעבר כדאי להבין מדוע קורה כעת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים