בן 21 בירורים נירולוגיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/07/2017 | 13:40 | מאת: אנונימי

היי דוקטור מה המצב אז ככה בחצי שנה האחרונב ירדתי הרבה במשקל עשיתי הרבה בירורים גם כי היה לי קםיצות שרירים וכאילו נעלמו לי כל השרירים משום מה הייתי גם בלחץ אולי בגלל זה....... עשיתי mri גב ...סיטי מוח.... רנטגן כל גוף עליון אולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה....בדיקת EMG והכל תקין חוץ מדלקת בוושט.... השאלה שלי מהיכן יכולים להגיע הקפיצות שרירם והזרמים שיש לי זה גם בלסתות אני מרגיש אותם וכאבי ראש מצד ימין בעיקר בעורף למעלה לפעמיםנכאבים חדים כאלה לכמה שניות גם בקודקוד הראש תחשוות מוזרות לפעמים....העיניים קופצות גם לפעמים ובפי הטבעת לםעמים רעידות..... השאלה שלי אחרי כל הבירורים מה יכול לגרום לכך??? עברתי גם ראומטולוג ששלל מחלות פרקים. ... לפעמים יש ימים שכל היום השרירים דלי כאלה מכונסים ב תוך עצמם וקשים לפעמים רק לשעה בבוקר או כמה שעות..אשמח לתשובה דוקטור תודה רבה

לאנונימי שלום רב, המקום לברר את בעיתך הוא מרפאת רופא. פנה לנוירולוג במסגרת הקופה. אם אתה מעוניין במסגרת פרטית - אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים