פגיעת.ראש במשחק כדורגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/06/2017 | 12:47 | מאת: צינו

אתמול.באמצע משחק.כדורגל.עם.חברים.. ספגתי בעיטת כדור לראשי.. כמובן בגלל זה בא אליי בהפתעה.. היה לי טשטוש ראשוני.. יש לציין שלא היו לי בחילות או הקאות מאז.. האם בכל זאת.לפנות למיון? או רופא

לצינו שלום רב, יש להתיעץ עם רופא המתמצא בפגיעות ראש קלות ביותר טרם שובך למשחק. בישראל סביר שיהיה נוירולוג. ראה גם דף ההסבר לשחקנים ובני משפחותיהם של ה- American Academy of Neurology: https://www.aan.com/uploadedFiles/Website_Library_Assets/Documents/3Practice_Management/5Patient_Resources/1For_Your_Patient/6_Sports_Concussion_Toolkit/summary.pdf בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים