כאבי ידיים ורגל ימין.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/06/2017 | 11:13 | מאת: שרית

שלום רב, בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבים בידיים וברגליים. לפני מס' חודשיים עשיתי בדיקת CT בטן ובאותו ערב, קיבלתי כאב מפוצץ פתאומי + עווית בשריר מפרק הירק מאוד מאוד חזק. עד היום זה כואב לי מדי פעם ונראה שהוא לא עובר. כל פעם שאני עושה מעט ספורט, הכאב חוזר. לאחר מס' ימים, קיבלתי את אותו הכאב המפוצץ פתאומי ברגל למטה. גם היום איזור זה עדיין רגיש. לאחר מכן התחילו לי זרמים בידיים ותחושות של שריפה/בעירה וחום. ועד היום יש לי כאבי מרפק, אמה וזרועות. ולעיתים דם עקצוצים באצבעות. כמו כן, כשאני שוכבת על הספה, אני מודעת לידיים ולרגליים מבלי לגעת בהם, כלומר אני מרגישה שהדם כאילו עומד מלכת ונאגר ומתחמם (משהו כזה). רק אחרי שאני קמה וזזה, הדם משתחרר והתחושות האלו עוברות. הנ"ל נכון גם כשאני עובדת מול המחשב. הכאבים כאמור הינם לטעמי במדד מספר 6 (בסולם 1-10 כאשר 10 הכי כואב) והם נסבלים ולא מופיעים כל היום, אבל כן מספר פעמים ביום. אין ספק שהדבר מאוד מעורר דאגה אצלי ומלחיץ. לפני חודשיים עשיתי בדיקת EMG ולפיה נמצאה תסמונת לכידה אולנרית קלה במרפק דו צדדי. מאז אני עובדת בדיקור סיני וכמו כן קבעתי תור לאורטופד כף יד. אשמח לקבל ייעוץ והכוונה על מנת לנסות ולהניע את הכאבים האלו ממני. בתודה מראש, שרית.

לשרית שלום, אני מציע שתגיעי ליעוץ נוירולוגי מסודר, או במסגרת קופת חולים או, אם תרצי במסגרת פרטית. בברכת בריאות, כרמל ערמון מרפאתי הפרטית: איכילוב טופ 077-777-9222

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים