תחושה לא ברורה בראש וחוסר יציבות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/05/2017 | 12:03 | מאת: לאה

שלום, אמא שלי בת 70 סובלת מזה חצי שנה מתחושה לא ברורה בראש, מנסה להסביר שהמוח זז בתוך הראש מלווה בחושה של סחרור/חוסר יציבות. עברנו ברור אצל רופאים: א.א. ג, עיניים, אוטונוירולוג, נוירולוג. בדיקות: שמיעה, ראיה, CT ראש ללא אבחנה מוגדרת ולפיכך ללא טיפול. הופנתה לאחרונה לפיזיותרפיה לטיפול ביציבות. התחושה גורמת לחוסר אונים מוחלט, עייפות קשה ונפילות. מחלות רקע: סכרת, לחץ דם ו BMI גבוהה. אמא שלי זועקת לעזרה, אודה מאוד אם תוכל לייעץ לי לאיזה רופאים לפנות על מנת לעזור לה . בתודה ובברכה, לאה מחיפה

ללאה שלום, כדאי לך לפנות לחוות דעת נוירולוגית נוספת, למשל במרפאות החוץ של בית החולים רמב"ם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים