טיפול באנטיביוטיקה . ][][][]

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/04/2017 | 18:28 | מאת: יואל

שלום, אני נמצא בבירור בחשד לאפילפסיה, בינתיים עוד לא ברור האם האירועים שקורים לי הם אפילפטיים אך טרם נשללה או אושרה אפילפסיה. יש לי חיידק הליקובקטר ועליי לקבל טיפול אנטיביוטי. הטיפול שאני צריך לקבל זה אנטיביוטיקה בשם פרוטוציד, ואנטיביוטיקה בשם לבו/טבאניק. בנוסף אצטרך לקחת גם אומפרדקס. בעלון של הלבו/טבאניק כתוב שאסור לקחת את התרופה למי שיש לו אפילפסיה בעבר או בהווה. מה עליי לעשות בהתחשב בעובדה שקבלת הטיפול האנטיביוטי היא הכרחית? תודה.

שלום רב, פנה לרופאך כדי לייעץ איך לקחת את הטיפול האנטיביוטי באופן בטוח היותר. בברכת בריאות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים