Eeg לא תקין ..............

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/04/2017 | 11:38 | מאת: אריאל

שלום. לאחר שעברתי התקף של טרנסוורס מיאליטיס נשלחתי לבדיקת eeg בעירנות. תוצאות הבדיקה הינן: פעילות הרקע מכילה אלפא אחורית בתדר 9-10 הרץ. לציין תטא פרונטלית שמאלית. ללא הפרעה נוספת בעת גירוי אור ונישום יתר. תרשים החורג מגדר התקין בהכילו האטה של פעילות הרקע משמאל, מעלה חשד לממצא מבני. עברתי כבר פעמיים mri מוח שיצא תקין. לא עברתי מעולם שום דבר הקשור להתקף אפילפסיה.. שאלתי היא האם תוצאה זו הבדיקה הינה תוצאה שיכולה לנבא בעיה כלשהי למרות הmri התקין? האם תוצאה כזו יכולה לנבוע עקב היותי בחורה חרדתית? תודה רבה והמשך יום נפלא.

1. יעוץ פרטני מחייב בדיקה. ראי 14.4.2017 2. התיחסות ל- EEG לרובנו מחייב הסתכלות בתרשים עצמו (צריך לבקש על דיסק). 3. חרדה אינה הסבר לממצאי ה- EEG. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים