נוירופתיה.נימול ברגליים וידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/04/2017 | 18:57 | מאת: נחמן

שלום רב! אישתי בת 54 עברה לפני חודשיים MRI מוח בעקבות כאבי ראש מהם היא סובלת מידי פעם.בפיענוח שינויים לא ספציפיים שיכולים להתאים לשינויים איסכמיים .נוירולוג טען שאין כלום והשינויים הללו יש לכולם בגיל כזה!!! לפני כעשרה ימים אישתי הרגישה הפרעה בשדה ראיה(לא בחדות הראיה,כאילו משהו מפריע בעפעף).בבדיקה-בצקת בעצב ראיה.אבחנת עבודה נוירופתיה אופטית קדמית. חשוב לציין שלחץ דם אצל אישתי מאוזן ע''י התרופות(120/90),היא לא סובלת מסוכרת וכלסטרול מאוזן ע''י התרופות. בנוסף לכך בחודשים אחרונים היא סובלת מתחושת נימול ברגליים וידיים שבאה וחולפת. בדיקות נוירולוגים שונים(עשינו פעמיים)-תקינה.ספירת דם ,תפקודי כליות,שקיעה ו-CRP תקינות. בדיקות קרישיות וסרולוגיות(פרט ל-ANA שבעבודה)תקינות. מה עלולה להיות סיבה /ות לנימול שבא והולף? בתודה מראש ובברכת חג שמח, נחמן

לנחמן שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. רופאיה בדקוה, והם שיכולים וצריכים להשלים על ידי מתן תשובות לשאלותיך. בברכת בריאות וחג שמח, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים