עצב נפגע לאחר ניתוח לפי דעתי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/03/2017 | 12:09 | מאת: אליאור

הי, שמי אליאור ואני בן 27. אני לא גר בארץ והרופאים כאן פשוט לא נותנים לי תשובה, אז אספר בקצרה. בתאריך 14.2 החלקתי על קרח ושברתי את עצם הזרוע, יומיים לאחר מכן עברתי ניתוח וחיברו לי פלטינה עם שישה ברגים. אני כרגע מחלים והתחלתי לעשות פיזיותרפיה כדי לישר את היד, הבעיה שאחרי הניתוח התחלתי להרגיש כאבים בין כף היד למרפק ולאט לאט התחיל לי תחושת הרדמות והעור שורף לי ויש גם דקירות, עכשיו זה לא בכל האיזור אבל זה על חלק גדול וקצת מתחיל לרדת לשורש כף היד. לפי מה שקראתי זה בעיה בעצב של הזרוע. ד״ר בבקשה תעזור לי ותתן לי תשובה מה לעשות והאם יש מה לעשות ! מאוד מעריך תודה רבה

שלום אליאור -- פנה להבדק על ידי נוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים