אפילפסיה בשינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/03/2017 | 21:39 | מאת: בנימין

שלום, יש לי כבר הרבה זמן תסמינים שמחשידים לאפילפסיה, הם קורים לי בשינה ובסמוך להירדמות(הבזקי אור, תחושת בלבול, הרגשה מאוד רעה יחד עם הבזקי אור, ראייה של דמויות של אנשים, שיכחה של איפה אני ומה קורה איתי ולפעמים תנועות חזקות ולא רצוניות בכל מיני חלקים בגוף- כל האירועים נמשכים מספר שניות ולוקח לי 1-2 שניות להבין מה קרה, וחוזרים על עצמם עוד איזה 3 פעמים בלילה) אני חושד שיש לי "אפילפסיה פרונטלית לילית משפחתית" כי יש לי חלק מהתסמינים שקראתי באינטרנט על התסמונת הדי נדירה הזאת. בנוסף, מהצד של אמא שלי יש במשפחה אפילפסיה. חוץ מVIDEO EEG של כמה ימים, איך עוד אני יכול לבדוק את האפשרות של התסמונת הזאת אצלי? תודה.

לבנימין שלום, תגיע לבדיקת נוירולוג, והוא ינחה את המשך הברור. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים