סחרחורות, זרמים ולחץ בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/02/2017 | 12:20 | מאת: יאלי

הי, מקווה מאוד שתוכלו לייעץ. אני בן 40, מזה כשנה אני סובל מזרמים חזקים בראש, לחץ בתוך הראש ודופק חזק בראש בעיקר באזור שמחבר את המח לעמוד השדרה, בנוסף הרגשת חוסר איזון בראש ובגוף לעתים, חוסר איזון אני מתכוון שאני מרגיש מעין תנודות באזור הראש, סחרחורות קטנות כאלה כמו תחושה של ״ריחוף״/ לאבד איזון לחלקיק שניה אבל אני לא מגיע למצב שאני נופל. בדרך כלל זה מלווה ברגישות לרעש וריצוד קל מאוד בראיה. זה נמשך כחודשיים ואז יש הפסקה של כחודש וחצי וזה חוזר לעוד כחודשיים, מעין התקף שכזה שהולך ובא. עברתי כל בדיקה אפשרית.. נבדקתי אצל רופאי אאג והחשש היה לתזוזה של הקריסטלים באוזן אך בפיזיוטרפיה וסטיבולרית הובן שהכל בסדר, נבדקתי אצל 3 נויירולוגים מומחים שונים, עשיתי את כל בדיקות דם, דופלר צואר, צילום עמוד שדרה צוארי, eeg, mri והכל יצא תקין, אז התחיחו לחשוב שזאת מגרנה (אבל לא כואב לי הראש!!) קבלתי למשך שלושה חודשים אלטרולט 10 מג אחד ביום, אהיה כנה ואומר שרמת התחושות בתקופת התקף היתה חלשה יותר אך הבעיה לא נפתרה ולאחר כמה שבועות טובים זה חזר, אני עושה במקביל דיקור סיני וכלום לא מעלים את זה, הנויירולוג האחרון שהיתי אצלו חושב שזה שילוב של כאב ראש מתחי עם מגרנה, הוא אמר שאני יכול להפסיק את האלטרולט ולקחת כדורי מגנזיום ולעשות פיזיוטרפיה.. רופא המשפחה שאל אותי לגבי חרדה/דכאון (גם דר גוגל מפנה אותי לתחום החרדה/דכאון כשאני רושם את התסמינים בשורת החיפוש) אך מאחר ולא השתנה משהו מהותי בחיי- לא נראה לי שזה קשור.. ואני שואל מה כולם מפספסים כאן?! אני בן אדם בריא שרואה רופא אולי פעם בשנתיים בגלל שפעת. זה מצב מאוד מציק, מטריד וממש מפריע לשגרת ואיכות החיים. אולי תוכלו לעזור..לתת כיון, משהו מחוץ לקופסה..

ליאלי שלום, בהתחשב בכך שמספר רופאים שבדקו אותך לא הגיעו לפתרון משביע רצון, מבחינתך, לא יהיה זה נכון שאחווה דעתי על סמך תאור בלבד. אם תרצה, אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

11/05/2017 | 23:31 | מאת: ש

מרגישה תופעות כמעט זהות האם מצאת פתרון? תודה

04/06/2017 | 17:43 | מאת: יאלי

הי, לצערי עדין לא, אומנם אני מרגיש טוב יותר והסימפטומים חלשים יותר אך עדין קיימים.. הרופאים לבינתיים לא מוצאים פתרון/לא ככ מבינים את הבעיה ולכן לצערי אני לומד לחיות עם זה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים