קור בלתי סביר בחורף האחרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/01/2017 | 12:18 | מאת: מייק

שלום בן 72 בריא 83 ק"ג 1.85 גובה לחץ דם מאוזן ע"י אוסמו אדלט 30 בחורף האחרון חש בקור בעיקר בחזה לא בידיים ולא ברגלים בבית אני לובש חולצה +סודר ומעיל! בעבר הסתפקתי בחולצה בלבד באותה תקופה .בדיקת דם מקיפה הייתה תקינה TSH 1.5 הומוגלובין 5.7 סוכר 100 רופאת המשפחה לא מצאה סיבה לאור הבדיקות! מה עשוי לגרום לשינוי הפתאומי

האמנם המוגלובין 5.7? פנה לרופאך לבדוק האם זה נכון. אם אין לרופא המשפחה הססבר - בקש יעוץ נוסף עם רופא פנימי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

25/01/2017 | 05:11 | מאת: קור בלתי סביר בחורף

כן . 5.7 בטבלה של קופת חולים זה נמצא בתחום העליון של הסקלה אם זאת אפשרות אפנה לרופא פנימי תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים