כאבים בצד שמאל של הראש וחלומות מוזרים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/01/2017 | 11:35 | מאת: איילה

שלום רב, עקב חרדות אני נוטלת סימבלטה 90 מ"ג וטרנקסל 20 מ"ג. חלק מהסיבות שניתן לי סימבלטה וטרנקסל זה בגלל לחץ בראש שליווה אותי כמו חגורה הדוקה. אני נוטלת את הכדורים כבר ב-9 חודשים. בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים כל לילה בשעות הבוקר המוקדמות שגורמים לי לקום עם לחץ וכאב ראש. בשבוע האחרון, התחלתי להתעורר בגלל כאבי ראש בצד שמאל בראש מאחורי האוזן. לפני כחצי שנה ולפני עשיתי בדיקת MRI ובדיקת CT והכל יצא תקין אך אני מרגישה שאלו כאבים שונים ממה שהיו לי וגם כשאני נוגעת במקום הוא רגיש. מה עליי לעשות? זה כבר בלתי נסבל. גם החלומות המוזרים והמבלבלים וגם הכאב בצד שמאל בראש. בבדיקות דם שעשיתי חסר לי ברזל ו-B12. ברקע יש לי מחלת מיליפיברוזיס ואני נוטלת גם הידראה במקביל. לעיתים יש לי גם בחילות וחוסר תיאבון ואני מבובלבלת ולא מפוקסת. אשמח לעזרתכם בהקדם.

פני לרופאייך - ואם לא יפתרו - חוות דעת נוספת, תחילה במקצועות של רופאייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים