עפעף עליון רועד בעין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/01/2017 | 11:05 | מאת: אני

שלום, לפני כחודשיים וחצי החלו לי רעידות בעפעף עליון של עין שמאל בחלק הלטרלי שלו. מדובר ברעידות של העפעף שמתרחשות באופן ספונטני כל כמה שניות (אפילו מספר פעמים בדקה) או כל כמה דקות בלי הפסקה כל היום כל הזמן. כשהתחיל הכל הרגשתי לחץ בעין זו. לאחר כחודש הרעידות הפסיקו לי לשבועיים לחלוטין ושוב חזרו. העפעף לפעמים ממש קופץ כך שאני רואה אותו זז מעט בשדה הראייה שלי. מעולם לא סבלתי מדבר כזה (היו רק פעם בכמה חודשים רעידה קטנה בעפעף). לפעמים כשאני ממצמצת הרעד מופיע גם במיצמוץ. יש לציין שאני בת 28, סובלת מיובש בעיניים.ממה שאמר לי רופא העיניים בעצימת עיניים העין שלי לא נסגרת עד הסוף ונשאר רווח קטן. בבדיקת רופא עיניים לא מצא דבר ואמר שזה לא התחום שלו משום שמדובר בשרירי העין. במה יכול להיות מדובר והאם הדבר דורש בדיקה נוירולוגית? תודה

אנא פני לנוירולוג עם עניין בהפרעות תנועה. לגבי הרווח הקטן - בקשי את הנחיית רופא העיניים איך לשמור על העין בנסיבות אלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים