כאבי גב וצוואר קשים לאחר ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/01/2017 | 12:47 | מאת: אלמוג

היי , כתוצאה מכאבי ראש חזקים וממושכים , ניגשתי למיון , במיון עשו לי סדרת בדיקות נרחבת כולל סי טי עם חומר ניגוד ובדיקת עיינים , כל הבדיקות יצאו תקינות , יש לציין שאני בת 25 , ספורטאית, ומאוד בריאה בדרכ, לקינוח השאירו לי ניקור מותני לעשות , הסבירו לי שזו בדיקה קלילה , הבדיקה יצאה תקינה ואני כבר ארבעה ימים בבית בלי יכולת ללכת יותר מ10 צעדים וממש קשה לי לשבת , יש לי כאבי גב ועורף מאוד חזקים , המליצו לי על משככי כאבים , השאלה שלי האם הכאבים האלו נורמלים? ומה זמן ההחלמה בדרך כלל ? אשמח לתשובה ושמישהו ירגיע אותי :( תודה

לאלמוג שלום, כאב ראש או צוואר לאחר ניקור מתני הוא תופעה מוכרת, ששכיחותה גדלה בהתאם לגיל (צעיר), מגדר (נשי), והמצאות כאב ראש בזמן בצוע הבדיקה. מדובר בכאב ראש שמתעצם במצב מאונך, ומוקל במצב מאוזן. יכול לערב גם את הצוואר. ברוב האנשים ההחלמה נעזרת על ידי: זמן, שתיה מרובה, ושתיית משקאות כמו תה, קפה או קולה, לפחות ברמה שלפני הניקור ועוד קצת. אם לא תראי מפנה שובי לחדר המיון בו נבדקת, לבחינת אפשרויות נוספות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

06/01/2017 | 08:06 | מאת: אלמוג

תודה על התשובה המהירה , האם עיסוי הצוואר והגב יכול להקל? או שעדיף לא לגעת במקום?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים