הליכה לא תקינה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/12/2016 | 10:45 | מאת: לילך

שלום פרופ', אבי בן 82, איש שעסק המון שנים בספורט ושמר מאוד על עצמו, נפל לפני שנה ושבר את מפרק הירך, עבר ניתוח לאיחוי, שלא הצליח ואחר כך עבר ניתוח החלפת מפרק. לפני הנפילה הייתה לו בעיה של הצרות בגב התחתון והיה אמור לעבור ניתוח אבל בגלל הנפילה זה ירד מהפרק. אתמול, אחרי שהיה בביקורת אצל הרופא שניתח אותו, נאמר לו לו שההליכה שלו ממש מסוכנת ולמרות שהניתוח הצליח הוא אינו מסוגל ללכת היטב, הוא גורר את הרגליים ונעזר בקב אחד. לדברי האורטופד זו כנראה בעיה נוירולוגית. האם זה יתכן? והאם יש טיפול לבעיה כזו, אם אכן זה נוירולוגי.

ללילך שלום. יתכן שמדובר בבעיה נוירולוגית. על כן -- רצוי שיפנה ליעוץ בהקדם. אם הפיכה -- כדאי להפוך לפני שתתקדם יותר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים