שאלה בנוגע לאימי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/04/2012 | 18:30 | מאת: דניאלי

שלום רב, אני פונה אליך בנוגע לאימי בת 62. מזה כשבועים, שמנו לב כי היא מתבלבלת ולא מסוגלת לסיים משפט שהתחילה (היא לא זוכרת מה אמרה) בנוסף אנו רואים שינוי דרסטי בהתנהגות. אימי אישה שמחה ופעילה מאוד לא ממש מתקשרת עם הסביבה, הפסיקה להתעניין. אציין שאימי נוטלת תרופות שונות באופן קבוע, בין היתר בעקבות ארוע מוחי קל שעברה לפני כ 10 שנים. רופא המשפחה שלח אותה לבצע מס' בדיקות דם וסי.טי מוח (בשבוע הבא). מס' שאלות לי אליך: האם מהדברים שתארתי ניתן ללמוד משהו על הבעיה ואיזה תחום ברופאה מטפל בנושא, האם נוירולוגיה? תודה,דניאל

03/05/2012 | 08:30 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

הייתי עושה בדיקות דם כולל CRP, TSH, נתרן. ובנוסף - CT מוח וEEG.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים