דם מהגרון

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

28/03/2012 | 14:20 | מאת: אורית שקד

אמי בת 63 חולת COPD לפני 8 חודשים הפסיקה לעשן ובמשך יומיים שלושה ירד לה דם מהגרון בבקרים יחד עם הליחה ומאז ועד לפני שלושה שבועות הייתה הפסקה. לפני 3 שבועות החלה לדמם שוב מהגרון רק בבקרים, כמויות גדולות של דם. אין לה כאבים, חום או שיעול, רק דם. היום כמות הדם הייתה גדולה ביותר. שוב אציין כי במשך היום והלילה אין לה כלום, תופעה זו רק בבוקר.

שלום אורית הסיבות למה שאת מתארת הן רבות אך בכל מקרה לאור העישון הממושך - הייתי ממליץ בשלב ראשון על ביצוע מהיר של CT חזה וצוואר. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה