ניידות מהביטוח הלאומי

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

08/09/2016 | 08:01 | מאת: אריק.פ

שמי אריק ואני בן 59 ואני חולה ריאות כרוני COPD וחולה לב (יש לי הייצרות רצינית במסתם המטראלי) אני מחפש קבוצה של חולי ריאות שתעזור לנו ללחוץ על הביטוח הלאומי לקבלת ניידות. אנחנו שבאמת לא ניידים חולי הריאות . אם ימצאו מספיק אנשים שמוכנים להתגיס למאבק הזה(ללא עלות כספית) אני מוכן לשאת את דגל המאבק.

בהצלחה לך נמרוד

10/09/2016 | 12:40 | מאת: נינט קנין

אריק שבת שלום !אני חולה מונשמת( טכאוסטומיה) מחוברת למכונה למחולל חמצן 24 שעות ביממה, ובנוסף לפני חודשיים התגלה שיש לי סרטן בשד. אני רק יכולה לאחל לך הצלחה !ולהניף אתך את הדגל,וכל משנמצא בפורם שיצטרף למאבק,אבל קודם אני אספר לכם על מאבקי האישי בביטוח הלאומי ,שתבינו נגד מי אתם יוצאים למלחמה , לפני שש שנים תבעתי את בטוח לאומי לניידות בגלל מצבי הנ"ל,עברתי שתי ועדות ערר בתל השומר, הגשתי תביעה משפטית, בכולם נעניתי בשלילה! והסיבה למה לא מגיע לנו!ועל זה צריך להיאבק (זה העורך דין הסביר לי) החוק לקביעה ניידות נקבע בתקופת המנדטורי שקבעו רק למי שיש לקויים ברגליים זכאי לניידות, בוועדת לא חשוב שאתה מתנייד בכיסא גלגלים , או, עד כמה קשה לחולה מונשם ללכת (ומניסיוני עדיף להיות נכה מאשר חולה מונשם) ,והם יגידו לך שאתה צודק , אבל הרגליים שלך בסדר, פשוט זה מה שנקרא לעג לרש, והם פשוט מפחדים מתקדמים!! אריק ליבי אתך לא להיכנע בסוף הצדק מנצח אם לא אכשיו אז לבאים אחרנו,ושוב אני מבקשת לכל מי שיכול שיצטרף למאבק!! בהצלחה!!

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה