קרדילוק ו copd

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

25/01/2016 | 15:05 | מאת: שמואל

שלום, אני חולה סרטן ריאה ו copd. לאחרונה אובחנתי כסובל מהפרעות קצב לב דבר המחייב תרופות קבוע. הומלץ לי על קרדילוק 4 מג בחלוקת המינון לבוקר ערב. קראתי שקרדילוק מתאים בעיקר לאנשים בעלי כושר גופני טוב ולא מתאים לחולי copd. האם אכן כך??? אשמח לדעתך תודה

שלום רב בחולי copd אין מניעה לשימוש בקרדילוק או בתרופות דומות לקרדילוק.. זאת בניגוד למחלת האסטמה שם יש התווית נגד יחסית לשימוש בקבוצת תרופות זו בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה