נקודת אל חזור

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

21/09/2015 | 17:21 | מאת: ענת

שלום רב .אבי חולה בCOPD בנפח ריאות של 32%.הוא עדיין לא צורך חמצן. למרות מצבו הקשה הוא לא הפסיק לעשן, עד שהיום לא הצליח ,לראשונה, לעלות קומה אחת ברגל והגיע לקוצר נשימה קיצוני. כשביקשתי שיפסיק לעשן מיד הוא אמר שכנראה הוא הגיע למצב של אל חזור גם אם יפסיק לעשן. האומנם ???. הבת המודאגת.

לא נכון.. הפסקת עישון בכל שלבי המחלה תגרום לשיפור במדדי רבים - התלקחויות אישפוזים איכות חיים ועוד ועוד חשוב שלא להתיאש ולהמשיך ולעודד אותו להפסיק לעשן בהצלחה דר נמרוד מימון

23/09/2015 | 22:43 | מאת: ענת

תודה ד'ר מימון, עודדת אותי מאוד. שנה טובה.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה