טיפול בקנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

06/09/2015 | 08:51 | מאת: julie

שלום רב, אבי בן 77 חולה COPD מונשם כ 5 חודשים עם טראכוסטומי בנוסף סובל מפסוריאזיס (שכנראה החריפה עקב מצבו) וסובל מכאבים בגפיים. קראתי ששימוש בשמן קנאביס עשוי להקל על מצבו הן הנשימתי והן על הכאבים, האם ידוע לך על שימוש בחומר זה לטיפול/הקלה על חולי COPD? תודה

שלום רב הקשר בין שימוש בקאנאביס להטבה בחולי ריאות מסוג COPD עדיין לא הוכח לגבי כאבים - כרוניים יש מחקרים רבים המדגימים תועלת ושיפור בעוצמת הכאב דר נמרוד מימון

06/09/2015 | 20:28 | מאת: julie

האם ידוע לך אם השימוש בקנאביס עלו לגרום נזק מבחינה נשימתית? שלא יהיה מצב שבו מצד אחד תהיה הקלה על כאב אך מנגד החמרה נשימתית...

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה