מוסדות המתמחים במונשמים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

23/06/2014 | 16:33 | מאת: מיכל

שלום ד"ר מימון, אבי, כעת עם טרכיאוסטומיה, מתחיל להשתקם ומקווה להיגמל ממכונת ההנשמה. ניסיונות הגמילה די צולעים, 8-11 דקות שאחריהן הוא תשוש ומסוחרר. מעבר להנשמה מצבו מצוין, הוא יושב על כורסא, כותב המון, צופה בטלוויזיה ומתקשר עם כולם. בבי"ח מדברים איתנו על מעבר למקום ביניים לפני שיחזור הביתה. האם אתה יכול להמליץ על מוסדות מתאימים לחולי copd המונשמים באמצעות טרכיאוסטומיה? תודה רבה על התשובות הקודמות שלך, הן מאוד עזרו לי.

שלום מיכל לא כל כל מכיר את התחום .. אנו מעבירים לבית הדר באשדוד ולהרצפלד בגדרה. יש גם במחלקת השיקום של תל השומר לא בטוח אבל ייתכן גם בבית לווינשטיין ברעננה. כנראה שהמקומות די דומים אך המלצתי למשפחות היא שהיות ומדובר באישפוז ארוך - כדאי לבחור במקום שקרוב לביתן כך שיוכלו לבקרו באופן סדיר בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה