ריאה פיברוטית

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

28/04/2013 | 14:17 | מאת: קובי

שלום עשיתי צילום רנטגן אם תוכל בבקשה לפענח לי אותו ציור ריאתי פיברוטי-הפיסגה השמאלי ציור שער הריאה השמאלית מוגבר אין תסנין ריאתי הלב אינו מוגדל תסמינים קוצר נשימה אי יכולת לנשום עמוק לפהק. תיסכול חבל על הזמן תודה מראש :)

לקובי שלום ממצאי צילום החזה שתיארת אינם מדאיגים ואינם מכוונים לאבחנה שתסביר את תלונותיך. עם זאת היות וצילום החזה אינו בפניי - הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל על מנת שישלב את ממצאי צילום החזה עם בדיקה גופנית על מנת לנסות ולמצוא סיבה לתלונותיך. בנוסף ייתכן וביצוע מבחן מאמץ יכול לעזור. בהצלחה דר נמרוד מימון

28/04/2013 | 23:47 | מאת: קובי

תודה רבה על הזמן היקר שהקדשת לי אמן ואמן שתזכה להרבה שנים של בריאות ושאלוהים יעזור לך לרפא אנשים עוד המון שנים

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה