צילום c t

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

06/03/2013 | 20:22 | מאת: אבי

לפני 4 שנים כריתה חלקית של ריאה ימנית עליונה אחרי 3 פעמים פנוטרקס ספונטני,מרגיש טוב לא משתעל בכלל, ct אחרון ,אמפיזמה צנטרי-לוברי ופרה-ספטלית קשה בולטת יותר באונות העליונות, מה פרוש לא לוקח שום תרופה וה ct לא שונה מהפעמים הקודמות

לאבי שלום למעשה התיאור שלך מסביר את ארועי הפנאומוטורקס שעברת. ייתכן מאד ועישנת בעבר שתיאור השינויים בבדיקת ההדמייה מאד מתאימים לנזקי עישון סיגריות. אם אתה עדיין מעשן - ממליץ לך מאד לעשות כל מאמץ להפסיק. אם לא - השינויים שתיארת יכולים להיות גנטיים וכדאי להיבדק עך ידי רופא ריאות בשאלת חסר אנזים אלפא 1 אנטיטריפסין. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה