ליחה כרונית שאינה מאובחנת ורגישות חריפה לעשן.

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

26/02/2013 | 02:09 | מאת: יעל

שלום,אני סובלת מי זה 10 שנים מקוצר נשימה כאשר אני נחשפת לעשן סיגריות ומכוניות.יש לי כיח קבוע בדרכי הנשימה בעיקר כשאני קמה בבוקר שצבעו צהוב כשל נזלת ולפעמים אני מבחינה בצבע מעט אדמדם במשך היום הצבע הוא לבן או צהוב.כשהייתי שוחה זה היה מקטין את כמות הליחה.חרכתי בדיקת COPD לאבחון גנטי על דעת עצמי שנמצע שלילי.נפח הריאות שלי נמוך אך בגבול התקין. צילום חזה תקין (לפני כ5 שנים)תשובות הרופאים אינן מספקות אותי האם יכול להיות שזהו COPD נרכש? (אני בת 34). אני בהריון התחלתי ומרגישה שלגוף שלי יותר קשה להיפטר מהליחה,בשל הרחבת הסימפונות,ואני משתעלת ללא הפסקה,מה אתה חושב שכדאי לי לבדוק? איך אפשר לטפל בליחה?

לאור התמונה של תיפקודי ריאות תקינים - ניתן להגיד בוודאות שאין לך COPD עם זאת את סובלת משיעול כרוני שכדאי לברר במכון לרפואת ריאות הקרוב למקום מגורייך סיבות של רפלוקס, אלרגיות ואסטמה ייבדקו וניתן יהיה לתת לך טיפול תואם שיפתור את הבעייה הסיכויים למציאת הבעייה והצלחה טיפולית הם גבוהים מאד (מעל 90%)! דר נמרוד מימון

03/03/2013 | 13:00 | מאת: שלמה

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה