קשיי בליעה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

12/12/2012 | 19:59 | מאת: חי

שלום רב, איני יודע אם יש לזה קשר או לא, אך יש לי קשיי בליעה, כאילו שיש לי בגרון מעיין חסימה שהחומר הנבלע צריך לעבור מעליה.הקושי מתגר כאשר אני מצונן ומשתעל, אז אני חש שאני עומד להיחנק. ממש כך. עברתי בדיקה חודרנית ולא מצאו דבר, השאלה אם ניתן לעשות משהו נוסף? בברכה, חי

חי שלום אין קשר ברור בין תלונותיך לבין מחלת COPD בכל זאת מליץ מעבר לבדיקת גסטרוסקופיה לעבור גם בדיקת הדמייה של בית החזה והצוואר באמצעות CT בהמשך הבירור צריך להיות דרך מומחה לגסטרואנטרולוגיה או מומחה לאף אוזן וגרון בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה