הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

16/09/2012 | 02:11 | מאת: אבי

שלום רב נעשה ניסיון לניתוח שהופסק עקב היםוקסמיה האים בגלל שאני חולה copd קיבלתי את ההיפוקסמיה

לאבי שלום אבחנת COPD מבוססת על ביצוע ספירומטריה. אם יש לך COPD ידוע - אז בהחלט זו יכולה להיות סיבה להיפוקסמיה במהלך ניתוח. אפשרות נוספת היא אי ספיקת לב ועל כן ממליץ ביצוע אקו לב. אם יתברר שמדובר ב - COPD או באי ספיקה לב - ניתן לתת טיפולים לפני הניתוח על מנת להקטין א הסיכוי להתפתחות היפוקסמיה או לחילופין לבחור שיטת הרדמה אחרת. בהצלחה ושנה טובה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה