קשי נשימה לאחרונה COPD GOLD1

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

08/12/2018 | 20:04 | מאת: דימה

לרופא הנכבד שלום.לאחרונה קשה לי לנשום דרך האף ובכלל קשה לעצור את הנשמה.הפה נפתח כאילו בעצמו כדאי לעזור לי לנשום.כמו כן יש הפרעות שינה אני ישן אולי 4 או 4.5 שעות ואז מתעורר עם פה פתוח כאילו היתה מצוקה ואני מרגיש מין לחץ בראיה כעילו היא היתה הרבה זמן בלי אוויר.אני בן 43,הפסקתי לעשן לגמרי לפני חצי שנה. תפקודי ראיות נכון ל24.10.2018נראים כך: Fev1=96% Fvc= 115% Fev1/fvc= 68% Vc= 106% Tlc=110% Rv=121% Rv/tlc= 105% Hb = 14.6 Dlco=129% Kco= 110% Va = 7.9 Ic= 94% רופא ראיות סגר על COPD GOLD 1 כמו כן צילום חזה תקין ללא ממצאים חריגים חוץ מעקימת מסויימת קטנה בעמוד שידרה שכנראה בא עם הגיל ואין לה משמעות כי אין כאבים.

שלום רב הייתי ממשיך בבירור על ידי מעבדת שינה ואקו לב בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה