ילדה בת 2.8 שנים בגן עירייה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

21/08/2018 | 18:01 | מאת: רחל

שלום רב, האם ניתן להכניס פעוטה בת 2.8 שנה לגן עיריה, עם ילדים בני גילה בגן רגיל? מדובר בילדה שעברה 2 צינטורים, מסתובבת עם מחולל חמצן, סובלת מלחת דם ריאתי ואלרגית לביצים וחלב. האם הילדה חייבת סייעת רפואית צמודה? הגן צריך להיערך כראוי לצרכי ילדה בעלת צרכים מיוחדים? אני כסייעת עברתי קורס עזרה ראשונה והחייאה, כנ"ל גם גננת הגן. האם זה נכון להכניס ילדה כזאת לגן עיריה? האם יש דברים שצריך להבין וללמוד עבור הילדה? אשמח לתובנות

שלום רב אנא הפני שאלתך לפורום המתאים - ״רפואת ריאות ילדים״ הפורום הזה מיועד לחולי COPD שהם לא ילדים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה