מחלה בסימפונות הנשימה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

08/08/2018 | 20:26 | מאת: הדס

שלום רב, אני סובלת שנים מנזלת כרונית ומחלות חוזרות ונישנות במערכת הנשימה, בעיקר בסימפונות. נוטלת רלבר מינון22 /184, אטרובנט, טלפסט 180, סינגולר 10, סטרונאז, רינולסט. תפקודי הריאות שלי תקינים, צילומי ריאות תקינים. האם יש תרופה נוספת שתסייע לי? האם תוכל להמליץ על מומחה בירושלים? תודה רבה, הדס

שלום הדס מחלתך מבוססת על אלרגיה ואינה מיועדת לפרום זה אנא הפני שאלתך בפורום המתאים עם זאת יש לציין שנראה במבט ראשון שאת מקבלת טיפול די מלא לבעייה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה