ברונכוסקופיה מדגימה דלקת

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

13/07/2018 | 13:56 | מאת: יאלי

שלום ביצעתי ברונכוסקופיה כולל בדיקות ודגימות שנלקחו חלק מהתוצאות יש מהי דלקת כרונית ב Rll כולל הפרשות בהדמיית חזה סיטי ניראה הצטלקות בריאות לדעת הרופא מתאים למחלה כרונית כרגע הטיפול הוחלף לפוסטר משאף 2 שאיפות פעמיים ביום כמו כן המליץ להמשיך סינגולייר כדור ואינלציות באופן קבוע עם פליקסוטייד נובלוס אירובנט ונטולין השאלה בכללי מהי הדלקת הכרונית ברונכיטיס ריאות אשמח להסבר בינתיים עד שאגיע לביקורת רופא מטפל תודה

שלום רב גם אני לא הצלחתי להבין מהתיאור שלך מה הבעייה. האם אסטמה? - הטיפול שלך מתאים למחלת אסטמה. האם COPD ? ואולי מחלה פיברוטית של הריאות.. תיאלץ לצערי להמתין לפגישה עם הרופא שלך לקבלת פרטים מדוייקים יותר בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה