מהלך המחלה לאחר איבחונה COPD

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

11/05/2018 | 11:07 | מאת: שרה

פרופ' מימון הנכבד, .בשנת 2015 ( לאחר דלקת ריאות) לפני שאבחנתי כחולה ב-COPD הייתי משתעלת עם ליחה כמעט כל יום. מאז הפסקת העישון וההתעמלות, אני לא משתעלת, וישנו שיפור משמעותי בהליכות למרחקים. שאלתי האם הפסקת עישון אחרי 35 שנה, התעמלות ( אופניים) יכולה לעצר את הדרדרות המחלה בתודה, שרה

שלום שרה בהחלט כן הפסקת עישון היא הפעולה היחידה החשובה ביותר שניתן לעשות על מנת לשפר את איכות החיים להקטין התלקחויות ולשפר את יכולת ביצוע המאמצים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה