בחילות במחלת חסמת הריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

09/04/2017 | 10:16 | מאת: adel

בוקר טוב דוקטור נמרוד ברשותך רציתי לשאול עוד שאלה, אולי יש לך חולים שגם מדווחים על הבעיה הזו,. יש לי בזמן האחרון בחילות, לפעמים זה כל כך קשה שאני לא אוכלת ומתפקדת אני משתמשת בסבריי seebri קראתי בתופעות לוואי על התופעה הזו, רוצה לומר שאני משתמשת בתרופה כבר יותר משנה רק בזמן האחרון יש לי את הבעיה הזו. עשיתי אולטרסאונד לבטן אינפקציה במערכת העיקול או אפנדיציט יצא שלילי. אשמח לשמוע חוות דעת. בברכה וחג שמח לך ולבני משפחתך ולכל עם ישראל בברכה אדל.

שלום אדל ברישום התקופה דווח גם על בחילות כתופעת לוואי יחסית נדירה ניתן לנסות תרופות דומות מאותה קבוצה כגון ספיריבה או אינקרוז בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה